La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Detenen el conductor que va atropellar un ciclista a Palautordera

Els Mossos han detingut el conductor del turisme que dissabte al matí va atropellar i matar un ciclista de Cardedeu de 56 anys en una carretera local a Santa Maria de Palautordera, al Vallès Oriental

ANNA PUNSÍ   11-02-2014 - 13:57 CET

Les restes del cotxe que van quedar a la carretera van permetre identificar marca, model i color i una observadora vigilant municipal va portar els mossos fins al principal sospitós.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Detenen el conductor que va atropellar un ciclista a Palautordera

Les restes de la bicicleta accidentada- (MOSSOS D'ESQUADRA)

El conductor és un veí de Sant Esteve de Palautordera de 22 anys. Va fugir després d'atropellar aquest ciclista, que va morir pràcticament a l'acte al voral de la carretera. Els mossos van recollir trossos de plàstic blanc de la carrosseria del cotxe i un tros de retrovisor i van poder determinar fins i tot l'any de fabricació del vehicle.

Van repartir aquestes dades entre les policies locals i vigilants dels municipis propers i una vigilant de Sant Esteve va recordar haver vist al poble un cotxe com aquest. El vehicle però estava amagat dins del garatge.

Els familiars i amics de la víctima també van difondre per les xarxes socials informació del vehicle per intentar trobar aquest conductor, que ara s'enfronta a dos delictes greus: homicidi imprudent i omissió al deure de socors. Perquè va fugir? de moment es desconeix.

Comentaris - 0

ÀUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana