SER Deportivos

Escucha SER Deportivos en directo

SER Deportivos

Punto, SER y partido

En directo

Punto, SER y partido

Con Juan López de 15:30 a 15:55

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Any Espriu

Amb el lema "Ens mantindrem fidels", paraules del poeta, durant tot l'any se celebraran actes d'homenatge a Salvador Espriu, coincidint amb el centenari del seu naixement

MARINA CABANIS   17-01-2013 - 16:03 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Les paraules d'Espriu ressonaran en adaptacions teatrals, en cançons que composaran grups destacats del panorama musical català, o en recitals poètics originals, com el que s'organitzarà amb totes les Ariadnes i les Laies que ho vulguin, que podran recitar textos de les obres d'Espriu que porten el seu nom.

També s'inaugurarà una escultura pública dedicada a l'autor a Barcelona (obra d'un escultor de renom), i es faran exposicions i simposis internacionals sobre la seva obra amb presència de la Universitat de Cambridge i de la Queen Mary de Londres. Santa Coloma de Farners, població natal d'Espriu, i Arenys de Mar ("Sinera", en el món mític de l'autor) tindran un paper molt important en la commemoració, comissariada per l'escriptor Xavier Bru de Sala.

La celebració arrencarà aquest dimecres dia 23 de gener amb un espectacle poètic al Palau de la Música Catalana, dirigit per Xavier Albertí, que comptarà amb les veus de Pere Arquillué, Josep Maria Pou, Carme Sansa i Mercè Arànega, entre d'altres.

Comentarios - 0

Logotip de l'any Espriu

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana