Carrusel Champions

Escucha Carrusel Champions en directo

Carrusel Champions

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Contra el boicot a Machi

El Teatre Lliure ha sortit al pas de les crides al boicot a l'obra "Juicio a una zorra" que l'actriu Carmen Machi fa fins el proper 16 de desembre al Lliure de Gràcia

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   04-12-2012 - 15:54 CET

Tot va començar dijous quan l'actor Toni Albà va utilitzar el seu compte de Twitter per demanar al públic que no hi anés a l'obra pel fet que Carmen Machi va signar el manifest d'intel·lectuals espanyols en favor del federalisme.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La direcció del Lliure mostra la seva indignació davant els intents de boicot a Machi i la seva trista sorpresa de veure que és un company de professió qui atia aquesta campanya. La direcció del teatre diu que sempre ha intentat fer justícia al seu nom, Lliure, i recorda que triar o discriminar un artista pel seu pensament democràtic seria excloent i fins i tot delictiu. El director del Lliure s'adreça personalment -encara que sense citar-lo- a Toni Albà per demanar-li que no utilitzi el nom del director teatral i fundador del Lliure, Fabià Puigserver, per cridar al boicot contra una actriu que s'ha limitat a exercir la seva llibertat de pensament i d'opinió.

Comentarios - 0

De negro... Nada que ver con su papel en Aída

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana