El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

En defensa de la cultura

Una vintena llarga d'institucions culturals presentaran dimarts que ve un manifest unitari en defensa de la cultura i les arts

EMMA MIGUEL   14-02-2013 - 08:59 CET

El document va adreçat a les administracions públiques i en especial al govern de Mariano Rajoy i expressa el malestar del sector davant les mesures d'austeritat que els afecten.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
25 entitats presentaran un manifest contra les retallades a la cultura

Aara fa un any el món de la cultura ja va sortir al carrer per manifestar-se contra les retallades- (ACN)

El manifest el presentaran dimarts al matí el director del Centre d'Arts Santa Mònica, Vicenç Altaió, i el Vicepresident del Gremi de Galeries d'Art de Catalunya, acompanyats d'un representant de cadascuna de les 24 institucions que s'hi han adherit. També hi seran presents personalitats del sector que s'hi han sumat a títol personal.

Serà en una roda de premsa al Centre d'Arts Santa Mònica. El document recull el rebuig a la recent pujada de l'IVA del 21 per cent per a les activitats culturals, així com les contínues retallades que ajuntaments i governs autonòmics i central estan aplicant als pressupostos culturals.

Aquesta no és l'única protesta del sector cultural prevista pels propers dies. Dilluns es reunirà de nou al Teatre Victòria de Barcelona la recent creada "Marea roja cultural" que aglutina els professionals de les arts escèniques en contra de la pujada de l'IVA cultural. Un increment que, asseguren, els està arruïnant.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana