A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els turistes hauran de pagar per entrar al Park Güell

Barcelona farà pagar entre 5 i 10 euros per accedir a la zona monumental del Park Güell. Els ciutadans de Barcelona però, tindran opció d'estalviar-s'ho si s'inscriuen a un registre

EUDALD MARTÍNEZ   05-12-2012 - 10:33 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Los turistas tendrán que pagar para entrar en el Park Güell de Barcelona

Una imagen del Park Güell- (ACN)

La mesura serà efectiva a partir de l'octubre del 2013 i limitarà a 900 els visitants simultanis. La restricció afectarà la zona on hi ha les figures més emblemàtiques i s'aplicarà les hores de màxima afluència.

Després de les queixes dels veïns de la zona però, s'han establert dos sistemes per tal que els barcelonins, que tant sols representen un 2,4 per cent dels visitants, hi tinguin accés gratuït.

Els veïns dels cinc barris que envolten el parc tindran entrada lliure, i la resta de ciutadans de Barcelona i rodalies podran formar part del club Park Güell registrant-se a una oficina situada al centre de la ciutat. Set dies després de la inscripció, sempre que ho vulguin podran retirar una entrada.

Des de l'Ajuntament, la regidora Maite Fandos, també ha destacat que amb aquest control de l'accés es crearan uns 50 llocs de treball.

Webs de PRISA

cerrar ventana