SER Historia

Escucha SER Historia en directo

SER Historia

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els turistes pagaran per entrar al Park Güell a partir d'octubre

Els turistes que vulguin visitar el parc Güell hauran de pagar 7 euros, si compren l'entrada anticipadament, o 8 euros si s'adquireix el mateix dia de la visita

ÀGATA GUINÓ   15-02-2013 - 13:55 CET

La mesura es pren per tal de garantir el manteniment i la millora de l'espai. Els veïns de la zona i qui s'inscrigui en un registre de visitants podran continuar anant al parc sense pagar.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Los turistas tendrán que pagar para entrar en el Park Güell de Barcelona

Una imagen del Park Güell- (ACN)

Les obres de millora del parc començaran al maig i s'allargaran fins a l'octubre quan està previst que l'Ajuntament comenci a cobrar entrada per visitar aquest espai. Els treballs tindran un cost de 2,2 milions d'euros. La regidora del districte de Gràcia, Maite Fandos, explica que aquests diners s'invertiran en "millores elèctriques , vestidors pels empleats, perquè s'hi crearan 50 llocs de treball, millores als lavabos"

L'aforament màxim permès a la zona monumental serà de 800 persones cada hora. L'ajuntament assegura que els beneficis que s'obtindran amb el cobrament d'entrades aniran destinats íntegrament al manteniment de les instal·lacions i els monuments del parc.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana