Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

ESPECIALISTAS SECUNDARIOS

L'humor nostre de cada dia amb L'Íñigo, el Naneh i el otro...

   06-04-2011 - 10:34 CET

especialistas@cadenaser.com 93.344.14.00

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Especialistas Secundarios

- (José Irún - Ràdio Barcelona)

Aquesta temporada Especialistas Secundarios fa 10 anys! Per cel·lebrar-ho Javier "Naneh" Hernáez, Iñigo Espinosa i Armand Anjaumà han preparat moltes sorpreses i novetats on l'oient serà el principal protagonista. Un cop al mes es desplaçaran allà on proposi l'oient ja sigui un col·legi o una fàbrica, qualsevol lloc és vàlid per continuar donant cada migdia la seva visió humorística de la realitat a Cadena SER Catalunya.

Al programa d'Especialistas Secundarios la desinformació diària és la protagonista, per això es dóna un punt de vista diferent amb l'entrevista de diversos personatges inadaptats i marginats que exposen les seves opinions en aquest programa líder. Una de les grans novetats d'aquesta temporada és que els personatges es superen a sí mateixos i alguns com l'Indignao farà coaching per ensenyar als oients a queixar-se amb ganes o Toño el Pinche donarà un cop demà als problemes sentimentals de l'audiència amb els seus consells.

Per donar el toc musical al programa un "bailaor" vindrà a l'estudi a ensenyar ballar flamenc als locutors però sobretot a explicar-nos l'origen d'alguns objectes quotidians. Una altra de les novetats destacades és la secció dedicada al montanyisme i l'aventura de la mà de l'excursionista Freddy Montseny que explicarà les seves experièncvies.

Especialistas secundarios saben que 10 temporades no es fan cada dia i amb el seu humor habitual prometen una temporada més divertida que mai i en el seu aniversari aniran incorporant noves seccions, nous personatges i moltes sorpreses més que de ben segur faran que es mantinguin com a programa líder de la seva generació.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana