Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La Facultat de Nàutica podria ser la seu de l'Hermitage

Els responsables del museu Hermitage de Sant Petersburg estan interessats en adquirir l'edifici que acull la Facultat de Nàutica de Barcelona de la UPC. La idea seria instal•lar-hi la seu del museu que volen obrir a Catalunya

EMMA MIGUEL   31-01-2013 - 12:51 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
La Facultat de Nàutica podria ser la seu de l'Hermitage

L'edifici de l'Escola de Nàutica, al Pla de Palau- (CADENA SER)

Segons fonts de la universitat consultades per la Cadena SER, hi ha hagut contactes amb el museu, però no s'ha negociat tancat res en ferm. De fet, segons les mateixes fonts, els responsables de l'Hermitage s'han interessat també per altres espais del litoral Barceloní per instal·lar-se.

La UPC treballa per reduir els gairebé 100 milions de dèficit que acumula i entre les mesures que preveu aplicar al llarg dels propers mesos hi ha rendibilitzar els edificis que posseeix, com ara la Facultat de Nàutica. Per aquells que no el coneguin, es tracta d'un edifici construït el 1930, és d'estil classicista i té un alt valor patrimonial.

L'edifici està catalogat com a equipament cultural per l'Ajuntament i això vol dir que si finalment la universitat el vengués, es podria fer servir tant per a usos docents, culturals o fins i tot sanitaris.

Webs de PRISA

cerrar ventana