Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

L'Hospitalet convertirà una antiga fàbrica industrial en un espai gastronòmic de referència

El projecte, que compta amb el suport de Ferran Adrià, és pioner a Espanya i tindrà espais de venda, restauració i formació gastronòmica

DAVID GUERRERO   18-01-2013 - 13:52 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Antiga fàbrica Godó i Trias a l'Hospitalet de Llobregat

- (GOOGLE STREET VIEW)

L'antiga fàbrica Godó i Trias, actualment abandonada al costat de la plaça Europa de l'Hospitalet, es convertirà en un gran aparador de la gastronomia catalana i la dieta mediterrània. És un projecte de l'ajuntament de l'Hospitalet que no té precedents ni a Catalunya ni a Espanya.

La idea parteix d'un mercat tradicional però es busca que la gent, més enllà d'anar a comprar, vagi sobretot a menjar. A més, tindrà espais de formació, i divulgació gastronòmica. Vol convertir-se així en un referent turístic de primer ordre. Segons l'alcaldessa, Núria Marín, busquen que sigui "un expositor de la gastronomia catalana i un referent europeu de la dieta mediterrània que lliga dos dels eixos estratègics de ciutat: el turisme junt amb el comerç i la restauració".

El cuiner Ferran Adrià, nascut a l'Hospitalet, avala el projecte i és un dels seus impulsors. Des de l'ajuntament asseguren que l'estan desenvolupant de manera conjunta amb la Generalitat però encara queden molts detalls per definir i no s'atreveixen a posar un calendari per fer-lo realitat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana