La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

RAJOY

Lo que hay que oir

RAJOY

"Es el mejor dato de destrucción de desempleo"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

L'Hospitalet convertirà una antiga fàbrica industrial en un espai gastronòmic de referència

El projecte, que compta amb el suport de Ferran Adrià, és pioner a Espanya i tindrà espais de venda, restauració i formació gastronòmica

DAVID GUERRERO   18-01-2013 - 13:52 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Antiga fàbrica Godó i Trias a l'Hospitalet de Llobregat

- (GOOGLE STREET VIEW)

L'antiga fàbrica Godó i Trias, actualment abandonada al costat de la plaça Europa de l'Hospitalet, es convertirà en un gran aparador de la gastronomia catalana i la dieta mediterrània. És un projecte de l'ajuntament de l'Hospitalet que no té precedents ni a Catalunya ni a Espanya.

La idea parteix d'un mercat tradicional però es busca que la gent, més enllà d'anar a comprar, vagi sobretot a menjar. A més, tindrà espais de formació, i divulgació gastronòmica. Vol convertir-se així en un referent turístic de primer ordre. Segons l'alcaldessa, Núria Marín, busquen que sigui "un expositor de la gastronomia catalana i un referent europeu de la dieta mediterrània que lliga dos dels eixos estratègics de ciutat: el turisme junt amb el comerç i la restauració".

El cuiner Ferran Adrià, nascut a l'Hospitalet, avala el projecte i és un dels seus impulsors. Des de l'ajuntament asseguren que l'estan desenvolupant de manera conjunta amb la Generalitat però encara queden molts detalls per definir i no s'atreveixen a posar un calendari per fer-lo realitat.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana