Programación local

Escucha Programación local en directo

Programación local

Radio Sevilla

Proximamente

Radio Sevilla

La cámara de los balones de 13:45 a 14:00

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Madrid deu 1'6 milions al MACBA que pateix per pagar els proveïdors

El Ministeri d'Hisenda té bloquejats 1'6 milions a l'espera que Catalunya compleixi amb el dèficit

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   21-12-2012 - 19:09 CET

Segons ha pogut saber la Cadena SER, el MACBA es troba en una situació delicada a l'espera que el govern central faci efectiu el pagament d'1'6 milions d'euros compromesos en els pressupostos del 2012. Fonts de la Secretaria d'Estat de Cultura confirmen que els diners estan ara mateix retinguts pel Ministeri d'Hisenda a l'espera de comprovar que la Generalitat compleix amb l'objectiu de dèficit fixat.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Fonts de la Secretaria d'Estat de Cultura que dirigeix José Maria Lassalle asseguren que ja han fet la tramitació formal perquè el Ministeri d'Hisenda desbloquegi aquests 1.600.000 euros que ha de rebre el Museu d'Art Contemporani de Barcelona, però són conscients que l'última paraula la té Hisenda.

Mentrestant, fonts del MACBA consultades per aquesta emissora diuen que en els darreres mesos han hagut de prendre mesures extraordinàries com ara fraccionar o ajornar el pagament a alguns proveïdors entre ells, per exemple, la companyia elèctrica. Les mateixes fonts del museu reconeixen que algun d'aquests proveïdors habitual s'ha negat a acceptar nous encàrrecs seus fins que no liquidin les factures que tenen pendents, però asseguren que es tracta de casos anecdòtics.

Per la seva banda el Departament de Cultura de la Generalitat treu ferro a la situació, insisteix que són molts els sectors i les institucions catalanes les que estan a l'espera de rebre pagaments pendents del govern central. El MACBA confia que la situació es resolgui aviat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana