Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Es mobilitzen pel Liceu

La plataforma ciutadana Actuem pel Liceu vol aconseguir en els propers 6 mesos 1,5 milions d'euros

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   04-12-2012 - 16:05 CET

L'objectiu és pal·liar la delicada situació econòmica que viu el Gran Teatre arran, sobretot, de la rebaixa del 33 % en la subvenció prevista als pressupostos generals de l'Estat.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Por a un ERO al Liceu

Façana del Gran Teatre del Liceu-

La plataforma fa una crida als ciutadans perquè facin els seus donatius per telèfon, fax, Internet o al mateix teatre. El nom de tots els petits benefactors que donin el seu vist i plau constarà en un plafó que s'instal?larà en un lloc visible del teatre i a la web del Liceu. Un dels impulsors d'aquest campanya de micromecenatge, Jaume Graell, diu que es tracta d'una iniciativa puntual, feta al marge de la direcció del teatre i que vol ajudar a pal?liar l'actual situació de crisi als comptes del teatre.

La direcció del Teatre del Liceu calcula que sumant els diners que el Ministeri deixa de posar i la baixada en la venda d'entrades, el pressupost del 2013 tindrà un forat de 4 milions d'euros. Per a solucionar-ho la direcció del teatre ja ha començat una nova campanya de mecenatge a dins i fora de Catalunya que inclou l'obertura d'una oficina a Nova York per a captar benefactors estrangers.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana