Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Segona volta en les eleccions al rectorat de la UB

Victòria Girona o Dídac Ramírez. Aquesta és l'elecció que han de fer avui les prop de 65.000 persones que tenen dret a votar

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   27-11-2012 - 13:54 CET

El candidat a la reelecció Dídac Ramírez ha fet un pacte amb l'equip del doctor Josep Antoni Bombí, descartat en la primera volta, per intentar assegurar-se la victòria.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Dídac Ramírez va guanyar entre el col·lectiu de professorat permanent, però va tenir molt poc suport entre els estudiants, un col·lectiu en el que l'equip de Josep Antoni Bombí sí va obtenir un bon resultat. D'aquí que hagi buscat un pacte que els de Bombí diuen que aprofitaran per fer de "cavall de Troya" i remoure des de dins moltes de les polítiques que fins ara han criticat. La candidatura de Victòria Girona assegura que no ha buscat el pacte amb cap de les candidatures descartades en primera volta. Consideren que el panorama dels propers anys serà prou complicat i que és millor que el rectorat estigui en mans d'un equip cohesionat i no pactat a última hora.

Caldrà veure també quina és la participació en aquesta segona volta de les eleccions. En les votacions de dijous passat només va participar un 15 per cent de l'electorat total, la majoria professors i personal administratiu. La participació entre els estudiants va ser molt baixa.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana