Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Sección cultural: Artistas en la Frontera Sur

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Tarragona destinarà 100.000 euros al projecte d'un museu de la Setmana Santa

El govern defensa el projecte al.legant que és una promesa electoral i que la setmana santa és una cita important al calendari tarragoní. L'oposició critica que passi per sobre de determinades intervencions aqueològiques

   19-03-2012 - 18:10 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

L'equip de govern de Tarragona ha donat avui llum verda a una modificació de crèdit per destinar 100.000 euros al futur museu de la setmana santa, i 60.000 més a l'associació que agrupa les diferents confraries. I ho ha fet amb el suport del PP, evidenciant, un cop més, el pacte no escrit que existeix entre les dues forces (PP i PSC). L'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, creu que la Setmana Santa té "un retorn directe cap a la ciutat i s'hi ha d'apostar, ja que a més, és un compromís adquirit durant la campanya electoral".

Des de l'oposició municipal, La portaveu d'Iniciativa, Arga Sentís, ha criticat que en temps de dificultats econòmiques es destini "una partida de diners elevada a un museu que tan sols interessa a una part de la població".

L'Ajuntament destina 100.000 euros a un nou projecte, a aquest futur museu, el mateix any que ha retallat més del 30% el pressupost a l'àrea de cultura. De fet hi ha alguns actes, com el festival internacional de jazz, que no es podran fer per manca de finançament municipal.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana