A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Messi: "El més important és que hi ha cinc del nostre equip a l'onze ideal"

El davanter argentí del FC Barcelona, Leo Messi, que aquest dilluns s'ha adjudicat la seva quarta FIFA Pilota d'Or consecutiva, ha assegurat que "el més important" és que hi ha hagut cinc jugadors del conjunt blaugrana al'' onze ideal'' de l'any 2012 , destacant la importància del col.lectiu sobre l'individual

EFE   08-01-2013 - 09:46 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Messi, Balón de Oro 2012

El jugador argentino del FC Barcelona, Lionel Messi, posa con el trofeo FIFA Balón de Oro, que le distingue como el mejor jugador del mundo por cuarta vez consecutivo.-

"És important pel que significa. És una bonica nit, i l'important és que hi ha cinc del nostre equip a l'onze ideal i això és important per a l'equip i el club", va declarar el jugador argentí en arribar a l'aeroport.

Preguntat sobre per què no va esmentar Cristiano Ronaldo durant la seva intervenció, Messi va reconèixer que s'havia oblidat de moltes persones. "Em vaig oblidar de molta gent: de Tito Vilanova, Abidal ... Intentaré seguir de la mateixa manera fent el màxim possible. L'any passat vam aconseguir la Copa del Rei i aquest esperem sumar més títols", ha indicat.

"S'ha de disfrutar ia seguir com veníem fent. Segueixo de la mateixa manera que sempre. Sempre és un privilegi estar entre els tres millors. L'any passat vaig estar amb Xavi i aquest amb Iniesta", va concloure.

Webs de PRISA

cerrar ventana