Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Sección cultural: Artistas en la Frontera Sur

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

TERCERA GRADERIA

Informació d'última hora, el repàs del que ha passat durant el dia, entrevistes,....i molt més !!!

   11-04-2011 - 13:03 CET

terceragraderia@cadenaser.com 93 344 14 00. Aquí tens el nostre podcast

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

A dos quarts de nou del vespre l'actualitat esportiva torna a Ràdio Barcelona de la mà de Lluís Flaquer, narrador dels partits del Barça al Carrusel Deportivo de la Cadena SER. Tractarem en profunditat el tema més important de la jornada donant cabuda a l'opinió com a eix principal del programa.Entrevistes als protagonistes del dia i debats amb periodistes esportius de renom, no només de Catalunya sinó de tot el panorama nacional i internacional, seran alguns dels continguts que ens ajudaran a analitzar en profunditat les diferents notícies del món de l'esport. Temps pel futbol i temps també per tota la informació poliesportiva, amb especial atenció al bàsquet (ACB, Eurolliga i NBA), motor, handbol, tennis i d'altres disciplines que tants èxits estan donant a l'esport del nostre país.

L'oient gaudirà dels sons més interessants del dia i també tindrà la possibilitat de participar del programa a través d'Internet. Opinió, reflexió i actualitat en directe són els tres eixos sobre els quals es vertebrarà el programa, donant veu als diferents periodistes de la Cadena SER encarregats de cobrir els esdeveniments esportius.

Un programa format per un equip de periodistes vinculats als esports de la Cadena Ser com Edu Polo, Xavier Saisó, Albert Llimós, Ivan Álvarez, Marta Ramon, Noelia Quero o Carlos Vicente. Els divendres Marta Ramon serà l'encarregada de conduir el programa repassant tots els esdeveniments produïts durant la setmana .

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana