Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Aigües de Barcelona reclama a la Generalitat la gestió d'Aigües Ter Llobregat

Aquest grup argumenta que la resolució que invalida l'adjudicació feta a Acciona és d'aplicació obligatòria i inmediata. Només 5 dies ha trigat Aigües de Barcelona en redactar un escrit i presentar-lo a la Conselleria de Territori

MÒNICA PEINADO   10-01-2013 - 13:40 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

L'escrit té data de dilluns 7 de gener. Aigües de Barcelona considera que la resolució de l'Òrgan Administratiu de Recursos Contractuals s'ha d'aplicar de forma obligatòria i immediata.

Apunta que invalidar l'adjudicació d'Aigües Ter Llobregat a Acciona vol dir que es deixa també sense valor el contracte signat el passat 27 de desembre entre aquesta empresa i el departament de Territori.

Per això reclamen que Acciona deixi de gestionar Aigües Ter Llobregat i que tot seguit s'adjudiqui aquesta feina a AGBAR. A més, apunten que el recurs que la Generalitat presentarà davant del contenciós administratiu del Tribunal Superior de Justícia no paralitza necessàriament l'execució de la resolució.

Però el govern català en el recurs que presentarà en els propers dies demana expressament al Tribunal Superior que com a mesura cautelar es deixi en suspens la resolució que anula l'adjudicació de Ter-Llobregat a Acciona.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana