Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

Play Gastro

Proximamente

Play Gastro

Con Carlos G. Cano de 12:00 a 12:35

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Arriba la retallada al transport públic

Es comencen a aplicar restriccions a línies dels autobusos de Barcelona, dels Ferrocarrils de la Generalitat i també augments de preus a Tarragona, amb bonificacions per als viatgers habituals. A Lleida i Girona també s'han imposat les retallades.

RÀDIO BARCELONA   15-01-2012 - 12:55 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Aquesta ha estat la primera nit de dissabte en què s'ha aplicat la supressió dels trens de ferrocarrils de la Generalitat. Són les línies 6, 7 i 8, que han deixat de funcionar entre les 2 de la matinada i dos quarts de 6. Només tenien una ocupació de poc més del 6 per cent, segons la Generalitat.

Transports Metropolitana de Barcelona també ha suprimit 4 línies d'autobús urbà i ha restringit als feiners el servei dels anomenats "busos del barri" per estalviar. L'alcalde de la capital, Xavier Trias, diu que l'empresa era molt deficitària, que s'han de quadrar els números com sigui i que, si veuen que han de corregir alguna cosa, ho faran.

A Tarragona, el bitllet senzill des de l'1 de gener val deu cèntims més i els abonaments han pujat entre 3 i 5 cèntims. Es "premia" als usuaris habituals gravant menys a les targetes amb molts viatges i carregant més als preus que han de pagar els usuaris espontanis.

Comentarios - 0

Imatge d'un tren dels Ferrocarrils de la Generalitat

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana