Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Atur de llarga durada, carreró sense sortida

És la conclusió d'un estudi del Consell Econòmic i Social de Barcelona que apunta que 4 de cada 10 aturats de la ciutat fa més d''un any que no troben feina

JAVIER RICO   15-02-2013 - 17:55 CET

A més, destaquen que és especialment greu el cas dels majors de 54 anys.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El nombre de barcelonins que estan a l''atur des de fa més d'un any va créixer un 16% entre 2011 i 2012. L'estudi indica també que l'atur de llarga durada és més greu en el cas de les dones i els treballadors majors de 54 anys. Aquesta situació és especialment preocupant al sector industrial, on gairebé la meitat dels aturats són de llarga durada. Pel que fa a les dades per districtes, Nou Barris és la zona on hi ha més atur de llarga durada.

Juan José Casado, membre d'UGT i del Consell Econòmic i Social, destaca "el risc d'exclusió social que comporta aquest tipus d'atur i això genera una tensió creixent sobre la cohesió social i desequilibri entre els diferents barris de la ciutat".

Per mirar de trencar aquesta dinàmica, el Consell Econòmic i Social de Barcelona ha fet una proposta de resolució a l'Ajuntament de la ciutat perquè faci inversions productives i fomenti polítiques d''ocupació estable i de qualitat.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana