Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Banc Sabadell tanca la compra de Caixa Penedès

Amb aquesta operació l'entitat incrementa un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya. Comptarà amb 462 oficines, 2.000 treballadors i 900.000 clients

ACN   18-12-2012 - 11:10 CET

Banc Sabadell i Banco Mare Nostrum han tancat aquest dimarts l'acord per adquirir la xarxa territorial i el negoci de Caixa Penedès a Catalunya i Aragó. Amb l'operació, que es va posar en marxa el 13 de novembre passat, Banc Sabadell impulsarà el seu negoci de banca minorista i se situarà com a quarta entitat a Catalunya, amb una quota d'oficines pròxima al 12%. Així, l'acord farà que Banc Sabadell incrementi en un 92% la seva xarxa comercial a Catalunya i disposarà de 462 oficines, 900.000 clients i 2.000 treballadors.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Banc Sabadell tanca la compra de Caixa Penedès

Una oficina de Caixa Penedès al carrer Pau Claris de Barcelona- (EDUARD NAVARRO)

Segons el president de l'entitat, Josep Oliu, és una operació ''molt interessant'' perquè comporta ''la incorporació'' d'una xarxa d'oficines consolidada a Catalunya.

Banc Sabadell i Banco BMN han tancat aquest dimarts l'acord per adquirir la xarxa territorial i el negoci de BMN a Catalunya i Aragó, és a dir, Caixa Penedès. És una operació que va començar el 13 de novembre passat i a partir de la qual, Banc Sabadell impulsarà el seu negoci de banca minorista en el territori d'origen. Així, serà la quarta entitat a Catalunya, amb una quota d'oficines pròxima al 12%, i incrementarà un 92% la xarxa comercial de Banc Sabadell a Catalunya.

L'acord preveu que Banc Sabadell adquireixi 462 oficines (443 a Catalunya i 19 a l'Aragó) i el negoci dels 900.000 clients que formen part de la Direcció Territorial de Catalunya i Aragó, i els 2.000 treballadors adscrits a aquesta xarxa i als serveis centrals de la direcció. Amb l'acord, Banc Sabadell passarà a tenir una base de clients de més de 6 milions.

Segons el president de Banc Sabadell, Josep Oliu, és una operació ''molt interessant'' per a l'entitat, ja que comporta incorporar una xarxa d'oficines ''consolidada i ben distribuïda a Catalunya'' que complementarà la de Banc Sabadell. Segons Oliou, així es podrà accedir a la pràctica totalitat dels clients o potencials clients a aquest territori.

L'acord inclou una inversió creditícia d'aproximadament 10.600 MEUR i dipòsits de clients per 7.900 milions.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana