Notas de Cine

Escucha Notas de Cine en directo

Notas de Cine

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Bon any turístic a Barcelona

Barcelona és l'única ciutat espanyola que ha crescut aquest any en nombre de turistes i pernoctacions respecte a 2011, segons dades de Turisme de Barcelona. Aquest 2012 es tancarà amb 7 milions i mig de visitants i 16 milions de pernoctacions

MÒNICA PEINADO   18-12-2012 - 09:09 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Turistes passejant per Barcelona

- (ACN)

Fonts de Turisme de Barcelona han explicat a la SER que la caiguda del nombre de turistes espanyols que registra la ciutat s'ha compensat amb l'augment d'estrangers que han viatjat fins a la capital catalana i al final el balanç és positiu. El resultat és que en 2012 hi ha hagut 100 mil turistes més i mig milió més de pernoctacions.

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, ha assegurat que això ha estat possible gràcies al treball del consorci de Turisme, "amb el seu treball, l'impuls i la promoció de la ciutat de Barcelona com una de les principals destinacions turístiques del Món"

Segons Turisme de Barcelona, el creixement es produeix malgrat que els mesos de novembre i desembre han estat molt dolents perquè són mesos sense pràcticament congressos on es confia tot al turisme de ciutadans espanyols.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana