La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

POSADA

Lo que hay que oir

POSADA

"La decisión de Rato me parece razonable"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Catalunya tanca 2012 amb un dèficit de l'1,96 %

Això significa que la Generalitat no ha aconseguit complir amb l'objectiu de dèficit marcat per l'Estat, que era de l'1,5%. Amb tot, la xifra ha acabat sent significativament més baixa que el 2,3% que havia anunciat inicialment la Generalitat

   28-02-2013 - 16:41 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell considera que la xifra definitiva de dèficit demostra que Catalunya ha fet bé la feina però, al mateix temps, adverteix que no és assumible repetir el mateix esforç d'austeritat: "Seria completament injustificat i forassenyat tractar d'imposar-nos un ritme d'ajust que fos el mateix de l'any passat, que una altra vegada haguéssim de reduir el dèficit a menys de la meitat"

El ministre d'Economia, Cristóbal Montoro, s'ha mostrat obertament satisfet amb les xifres. Segons Montoro, s'ha fet "un salt qualitatiu d'una magnitud enorme" però "cal seguir". "Que ningú vegi ni un mínim de complaença ni un bri de satisfacció, però el nivell assolit és molt important i contribuirà a recuperar la credibilitat d'Espanya", ha dit.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana