La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

BOBBY MCFERRIN

Lo que hay que oir

BOBBY MCFERRIN

"Es un privilegio estar con mi hija en el escenario"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

CatalunyaCaixa rebrà 9.000 milions d'euros de Brussel·les

A canvi, haurà de reduïr el seu tamany en un 60 per cent. L'Estat, que és l'actual propietari de l'entitat, té 5 anys per vendre-la

SERGI LÓPEZ   28-11-2012 - 12:57 CET

Si no ho aconsegueix, les autoritats espanyoles haurien de presentar un pla de liquidació del Banc. Els accionistes i titulars de preferents perdran una part de les seves inversions.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

A canvi de tots aquests sacrificis, arribaran concretament a Catalunya Caixa 9.080 milions d'euros. No s'ha fet una xifra oficial de com es traduiran aquests sacrificis. El cert és que l'any 2.017, la xarxa d'oficines s'haurà de situar entorn a la meitat de l'actual. Sobre els acomiadaments que s'hauran de produir, Brussel·les no obliga les entitats a aplicar els 20 dies d'indemnització per any treballat que contempla la reforma laboral. Si d'aquí 5 anys, malgrat tots els ajustos, no ha pogut vendre l'entitat, s'hauria de procedir a la seva liquidació, segons informava avui el Comissari europeu, Joaquín Almunia.

Pel que fa al cas del Banc de València, que passarà a mans de La Caixa i rebrà un ajut de 4.500 milions d'euros, Joaquín Almunia ha dit que l'entitat valenciana no és viable i la venda a Caixabank era més barata que liquidar el banc. Els accionistes i titulars de preferents també hauran de contribuir als plans de reestructuració amb una aportació global d'uns 10.000 milions d'euros.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana