Hora 25

Escucha Hora 25 en directo

Hora 25

Ràdio Barcelona

En directo

Ràdio Barcelona

90 aniversario de la emisora decana de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

CCOO i UGT intenten reconduir la negociació a Nissan

Els treballadors de Nissan afiliats a CCOO i UGT votaran aquest dissabte una nova proposta a la Direcció de la Companyia a Barcelona que permeti que s'adjudiqui a un nou vehicle a la planta de la Zona Franca

SERGI LÓPEZ   22-01-2013 - 15:43 CET

Una reunió dilluns al vespre entre els líders dels dos sindicats i el Conseller d'Empresa, Felip Puig, ha obert aquesta via per intentar que Nissan faci marxa enrere en la seva decisió de descartar Barcelona per fabricar el nou cotxe.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

CCOO i UGT diuen que la multinacional encara no ha pres una decisió sobre la factoria on es fabricarà el nou vehicle i per tant Zona Franca manté les seves opcions.

Així les coses, tot i les moltes propostes que ja han fet a la Direcció, les seccions sindicals estan el.laborant un nou text que es votarà dissabte en assemblea d'afiliats.

El secretaris generals de CCOO i UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, han assegurat que "tot i voler més que ningú el nou model" no cediran al "xantatge" de la companyia i que només acceptaran un acord "digne" que garanteixi els drets laborals dels treballadors.

Aquest nou intent de salvar l'adjudicació d'un nou vehicle i, de retruc, la continuïtat de Nissan a Barcelona, es va gestar ahir al vespre en una reunió on hi va participar el Conseller, Felip Puig, i els líders de CCOO i de la UGT.

Comentarios - 0

Panell amb el logo de Nissan a la planta de Zona Franca de Barcelona

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana