Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El comerç, a la baixa

En 6 de cada 10 comerços de Barcelona van baixar les vendes durant el 2012 respecte l'any anterior, segons l'Indicador de Comerç de Barcelona fet per ESADE

ÀGATA GUINÓ   14-02-2013 - 16:09 CET

L'estudi també apunta que les vendes durant la campanya de Nadal han disminuït enguany un 1%, i que la temporada de rebaixes també està essent fluixa. En tot cas les perspectives de futur són millors

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La percepció d'un 61% del comerciants barcelonins és de què la situació no es pot agreujar i que l' economia remuntarà aquest 2013.

Això, tot i que, el president de la Fundació Barcelona Comerç, Vicenç Gasca, carrega contra les retallades perquè assegura que no ajuden al comerç: "Per part de les institucions necessitem mesures d'inversió i reactivació. Nosaltres recollim l'estat de tot el consum. Si el consum no espavila, per molt que fem, quedarem curts. Necessitem mesures per reactivar l'economia perquè es reactivin tambés les vendes"

En paral·lel, la facturació provinent de les vendes online s'ha incrementat en un 5% i els comerciants veuen en la innovació i les reformes en el seu negoci la manera de vendre més.

Comentarios - 0

Imatge d'arxiu del Portal de l'Angel de Barcelona

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana