El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els dinars d'empresa, a la baixa

Les reserves per dinars d'empresa han baixat aquest any entre un 15 i un 18 per cent respecte del 2011. Segons la Federació intercomarcal d'hostaleria i restauració, només les reserves d'última hora podrien salvar els mobles d'una campanya que és bàsica per al sector

SERGI LÓPEZ   17-12-2012 - 11:36 CET

Aquest nivell de reserves sota mínims es produeix tot i la rebaixa de preus que han fet la majoria d'establiments.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Els dinars d'empresa, a la baixa

-

Els preus s'han adaptat per aquests dinars d'empresa i per als dies de les Festes de Nadal. El dia 25, Sant Esteve o Any Nou, es podran trobar menús d'entre 30 i 60 euros.

Uns preus que queden entre un 30 i un 40 per cent per sota de l'etapa de bonança. Tot i així, les sensacions que hi ha a aquestes alçades de mes pel que fa a les reserves, no són bones, com ha confirmat el President de la Federació Intercomarcal d'hostaleria i restauració i vice-president de Pimec Comerç, Enric Gené.

Pel que fa a les sortides de Cap d'Any, molts establiments estan elaborant paquets que inclouen el sopar del 31 de desembre i habitació d'hotel per 200 euros. Un preu que queda també molt per sota de l'etapa quan l'economia rutllava.

La Federació Intercomarcal d'hostaleria i restauració diu que la gran xifra d'aturats i el fet que molts treballadors que estan en actiu, entre els quals els funcionaris, no cobren enguany la paga doble de Nadal.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana