Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

TODO POR LA RADIO

Lo que hay que oir

TODO POR LA RADIO

Iker Jiménez oye psicofonías que le ordenan ir a publicidad

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Els dinars d'empresa, a la baixa

Les reserves per dinars d'empresa han baixat aquest any entre un 15 i un 18 per cent respecte del 2011. Segons la Federació intercomarcal d'hostaleria i restauració, només les reserves d'última hora podrien salvar els mobles d'una campanya que és bàsica per al sector

SERGI LÓPEZ   17-12-2012 - 11:36 CET

Aquest nivell de reserves sota mínims es produeix tot i la rebaixa de preus que han fet la majoria d'establiments.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Els dinars d'empresa, a la baixa

-

Els preus s'han adaptat per aquests dinars d'empresa i per als dies de les Festes de Nadal. El dia 25, Sant Esteve o Any Nou, es podran trobar menús d'entre 30 i 60 euros.

Uns preus que queden entre un 30 i un 40 per cent per sota de l'etapa de bonança. Tot i així, les sensacions que hi ha a aquestes alçades de mes pel que fa a les reserves, no són bones, com ha confirmat el President de la Federació Intercomarcal d'hostaleria i restauració i vice-president de Pimec Comerç, Enric Gené.

Pel que fa a les sortides de Cap d'Any, molts establiments estan elaborant paquets que inclouen el sopar del 31 de desembre i habitació d'hotel per 200 euros. Un preu que queda també molt per sota de l'etapa quan l'economia rutllava.

La Federació Intercomarcal d'hostaleria i restauració diu que la gran xifra d'aturats i el fet que molts treballadors que estan en actiu, entre els quals els funcionaris, no cobren enguany la paga doble de Nadal.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana