A vivir que son dos días

Escucha A vivir que son dos días en directo

A vivir que son dos días

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Gay de Montellà sobre Arturo Fernández: "no acceptem pràctiques fora de l'ètica"

El president del Foment del Treball parla dels presumptes pagaments en diner negre del vicepresident de la CEOE i afirma que "aquestes coses no es poden amagar", tot i que respecta el període de reflexió que s'ha donat Arturo Fernández

CADENA SER   14-02-2013 - 10:04 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Foment reclama a Mas que eviti un "xoc de trens" i reivindica el pacte fiscal

El President del Foment del Treball, Joaquim Gay de Montellà- (ACN)

Joaquim Gay de Montellà, que avui proposarà un pacte per al creixement i l'ètica empresarial a l'acte 'Anem per feina' de Foment del Treball, ha reconegut en una entrevista al programa l'Hora L de la Cadena SER que casos com el d'Arturo Fernández "no es poden amagar". Tot i això, Gay de Montellà ha remarcat que han de ser prudents i que està segur que si Fernández ha demanat un període de reflexió "això portarà una decisió".

Gay de Montellà, pel que fa a les retallades de salaris dels funcionaris, apunta que "al món de l'empresa ja estem fent aquests ajustos" i que "l'important és que tothom mantingui el seu lloc de treball, encara que hi hagi reajustaments de sous"

El president de Foment ha comentat l'acte d'aquesta tarda que ha portat una certa polèmica, i ha assegurat que "fem avui el que volem fer. Ens hauria agradat que tothom s'hi sumés, però en un moment de dificultats i canvis institucional és normal que es produeixin tensions".

Gay de Montellà afirma que "entrar en política mai ha estat una raó de ser d'aquest acte" i que només demanen "diàleg, negociació, pacte"

Comentarios - 1

Página 1 de 1

  • 1

    maria 15-02-2013 13:55:28h

    pues se escondera el tema, hay muchos intereses y no interesa destapar, y los que podemos destapar tenemos miedo a estos grandes, protegidos por los politicos, patronales

Página 1 de 1

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana