Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La Generalitat ha de donar a AGBAR tota la documentació de l'adjudicació d'Aigües Ter-Llobregat a Acciona

Un jutge ha determinat que el Departament de Territori ha de donar tota la informació a Aigües de Barcelona perquè pugui presentar recurs.

MÒNICA PEINADO   28-11-2012 - 14:26 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Aigües de Barcelona va anunciar que presentarien recurs contra l'adjudicació de l'empresa pública Aigües Ter Llobregat a ACCIONA. Però per redactar i fonamentar aquest recurs necessita totes les dades de l'expedient. I en concret, la informació que fa referència a l'oferta econòmica que va aportar l'empresa madrilenya. AGBAR va demanar al govern aquesta informació i quan se li va denegar ho va denunciar davant del jutge. Ara, segons ha publicat el Periódico, el tribunal dona la raó a Aigües de Barcelona i insta a la Generalitat a que aporti tota la documentació. El departament de territori i sostenibilitat presentarà en els propers dies un escrit al jutge per què detalli quina informació ha d'aportar ja que enten que no queda clar en la resolució judicial.

Recordem que AGBAR, el mateix dia de l'adjudicació, va insinuar que el seu competidor podria haver presentat uns preus irreals, més baixos, per adjudicar-se el contracte i apujar les tarifes més endavant.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana