Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

HABLAR POR HABLAR

Lo que hay que oir

HABLAR POR HABLAR

"Mi matrimonio se rompió porque mi mujer vio un vídeo''

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

L'ocupació hotelera baixa un 10 % respecte a la Setmana Santa de 2011

La crisi i el mal temps afecten el turisme a la costa catalana aquesta setmana, que a falta de xifres oficials, hauria patit un descens, en alguns casos, d'un 10% en l'ocupació.

POL FORADADA   09-04-2012 - 14:05 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

És el cas, per exemple, de la Costa Daurada, a Tarragona, on han quedat lliures 3 de cada 10 llits.

S'espera poder compensar aquest descens amb el pont de maig, on es confia que el clima acompanyi. També ho esperen a la Costa Brava, a Girona, on l'ocupació ha estat també inferior al que s'esperava. Un 65% des del dijous, un mica més, un 75% si comptem només el cap de setmana, quan ha fet bon temps i les reserves d'última hora han fet un repunt.

A Barcelona, el turisme és diferent, però també ha baixat l'ocupació, sobretot la part final del pont. Sí que divendres o dissabte es va registrar un bon nivell, però és un turista que gasta menys i va a hotels i restaurants més econòmics.

El President de Turisme Barcelona, Joan Gaspart interpreta que les grans cues que s'han vist en diversos museus de la ciutat han tingut com a protagonistes, d'una banda, turistes que tenen interès en la cultura, però també barcelonins que no han marxat i han aprofitat per veure els museus de la seva ciutat.

Comentarios - 0

Un turista es registra a un hotel de Sitges

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana