Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La meitat dels convenis, bloquejats

La UGT denuncia que la patronal té bloquejats més de la meitat dels convenis laborals de Catalunya, emparant-se amb la reforma laboral

JAVIER RICO   31-01-2013 - 16:36 CET

Segons el sindicat, els empresaris aprofiten els instruments que recull la reforma laboral impulsada pel PP amb el suport de CiU per paralitzar la renovació d'aquests convenis i canviar-los per una regulació més desfavorable pels seus empleats

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
La meitat dels convenis, bloquejats

Un grup de treballadors es manifesta pel bloqueig del conveni de grans magatzems- (ACN)

Un 76% dels convenis que estan actualment bloquejats es troben en alguna fase del procés de negociació. La resta, en canvi, estan en bloqueig total. UGT critica la reforma laboral per haver limitat la ultra activitat dels convenis, que ara és només d'un any.

Si en aquest temps no s'arriba a un acord entre empresa i treballadors, el conveni desapareix. El sindicat acusa algunes patronals de trencar les negociacions expressament dient que s'han dissolt.

Un 66% dels convenis bloquejats desapareixeran a partir d'aquest mateix juliol. Les persones que es vegin afectades es quedaran sense més cobertura que l'Estatut dels Treballadors.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana