La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La ministra anuncia tarifes d'AVE "més assequibles"

La ministra de Foment, Ana Pastor, anuncia que el pròxim mes de gener presentarà un nou model de tarifes de l'AVE per fer el seu preu més assequible al major nombre de ciutadans, ja que, en l'actualitat, n'hi ha que no s'ho poden permetre

EUROPA PRESS   20-12-2012 - 11:27 CET

Pastor ha explicat, en declaracions a TVE, que el Govern vol que els preus de l'AVE siguin "competitius" perquè hi ha molts ciutadans que "mai" han anat en AVE perquè no poden pagar-lo, pel que ha afirmat que cal "ajustar" els seus preus.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

"Cal fer una nova política de preus i al gener presentaré el nou model de tarifes per intentar ser competitius perquè hi ha moltes persones que mai han anat en AVE", va reiterar la titular de Foment, que va assegurar que de tot el sector ferroviari, els trens d'Alta Velocitat són els que obtenen "millor" resultat.

Quant a la infraestructura, a l'expansió de la xarxa de línies AVE, Ana Pastor indica que el tram de ferrocarril d'Alta Velocitat que uneix Barcelona amb Girona i Figueres es posarà en servei el gener de 2013.

La ministra ha assegurat que en el primer semestre de l'any els espanyols podran arribar a França en AVE, amb la posada en marxa dels primers trens d'aquest tipus transfronterer, cosa que la titular de Foment va qualificar d'històric".

Pastor ha apuntat que el país "no es pot permetre" l'actual situació del transport ferroviari, en el qual en més de 174 estacions o baixadors només té un viatger diari, i en un altre centenar no se superen els cinc, o que l'Estat hagi de subvencionar amb fins a 120 euros els bitllets d'aquests trens.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana