Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

TODO POR LA RADIO

Lo que hay que oir

TODO POR LA RADIO

Iker Jiménez oye psicofonías que le ordenan ir a publicidad

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

"Prou retallades" demana veure a Mas

La plataforma Prou Retallades ha enviat una carta al President Artur Mas perquè els rebi i poder concretar-li en persona el memoràndum que reclama al nou govern que no acabi de desmuntar l'Estat del Benestar, ja molt diluït

SERGI LÓPEZ   22-01-2013 - 15:54 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
"Prou retallades" demana veure a Mas

Les entitats socials i sindicals que formen la plataforma 'Prou Retallades' han presentat aquest dimarts un memoràndum amb propostes per mantenir l'estat del benestar a Catalunya- (ACN)

El memoràndum, entre d'altres peticions, demana que es derogui la llei d'estabilitat pressupostària de la Generalitat, que s'eliminin els copagaments establerts en sectors com el sanitari, d'ensenyament o el judicial, que es recuperi el finançament de la Renda Mínima d'Inserció i que es recuperin els drets laborals.

La Plataforma també vol que les administracions batallin contra el frau fiscal i la corrupció, i demanen una fiscalitat que comporti que paguin més els que més tenen. I reclamen que, ara que es parla molt del Dret a Decidir en l'àmbit polític, també es defensi el Dret a Decidir en polítiques socials.

Durant la roda de premsa de la plataforma Prou Retallades, ha sortit una dada que ens ha cridat força l'atenció. Segons un estudi de l'agència de salut pública, l'esperança de vida a Barcelona varia en 8 anys. La millor esperança està a Pedralbes i la pitjor a Nou Barris

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana