Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

MARTA SÁNCHEZ

Lo que hay que oir

MARTA SÁNCHEZ

"Nunca me he creído mejor que nadie"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Ricard Font serà el número 2 de Territori

El Conseller Santi Vila fitxa com a Director de Transports l'empresari Pere Padrosa i prescindeix del responsable de carreteres, Jordi Follia

MÒNICA PEINADO   04-01-2013 - 17:29 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El fins ara Director General de Transports, Ricard Font, serà el Secretari de Territori i Mobilitat, a la pràctica el número 2 de la conselleria. Font substitueix Damià Calvet que passarà a dirigir la fusió de l'INCASOL i CIMALSA.

Segons els ha avançat la SER, el nou conseller farà canvis importants en les direccions generals. Substitueix Jordi Follia que ha estat el Director General de Carreteres durant els darrers 13 anys i en el seu lloc situa Xavier Flores, que havia estat Subdirector General de transports amb el tripartit. I una novetat més, el nou Director General de Transports serà Pere Padrosa, propietari d'una de les empreses de transport internacional més importants de Catalunya. De fet, aquestes dues direccions generals de Carreteres i de Transports no tindran exactament les mateixes atribucions que han tingut fins ara, és a dir, que Flores i Padrosa tindran unes funcions diferents a les dels seus predecessors. Està previst que els nomenaments es produeixin en la reunió del govern del proper dimarts 8 de gener.

Webs de PRISA

cerrar ventana