Hora 14

Escucha Hora 14 en directo

Hora 14

LA HORA NEGRA

Lo que hay que oir

LA HORA NEGRA

Los datos del crimen del barrio de la Sagrada Familia

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Salaris cada any més empobrits

En els últims 3 anys, els treballadors assalariats han perdut de mitjana uns mil 300 euros l'any a conseqüència de la crisi. És el càlcul d'un estudi fet per la consultoria ICSA i l'escola de negocis EADA que també constata que als empleats rasos el 2012 els van congelar el sou, mentre que els directius van tenir augments d'un 3 per cent

JAVIER RICO   09-01-2013 - 16:32 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La crisi econòmica ha provocat una evolució desigual dels salaris. La inflació acumulada des del 2007 s'eleva a l'11,5 per cent i supera l'increment salarial viscut durant aquests darrers anys que queda 2 punts per sota. L'estudi també destaca que els dirigents de la industria han estat durant el 2012 els millors pagats, superant per primer cop a la història els del sector financer.

Davant de la conjuntura incerta que patim, el president d'ICSA, Ernesto Poveda, defensa la necessitat d'adaptar-se als temps que corren per no perdre competitivitat amb altres mercats.

L'èxit del canvi de model proposat per Poveda passa per aplicar sistemes de retribució adaptats a cada empresa. Aquests sistemes han de ser sostenibles i equitatius per aconseguir motivar tots els treballadors.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana