Carrusel Deportivo

Escucha Carrusel Deportivo en directo

Carrusel Deportivo

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Salaris cada any més empobrits

En els últims 3 anys, els treballadors assalariats han perdut de mitjana uns mil 300 euros l'any a conseqüència de la crisi. És el càlcul d'un estudi fet per la consultoria ICSA i l'escola de negocis EADA que també constata que als empleats rasos el 2012 els van congelar el sou, mentre que els directius van tenir augments d'un 3 per cent

JAVIER RICO   09-01-2013 - 16:32 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La crisi econòmica ha provocat una evolució desigual dels salaris. La inflació acumulada des del 2007 s'eleva a l'11,5 per cent i supera l'increment salarial viscut durant aquests darrers anys que queda 2 punts per sota. L'estudi també destaca que els dirigents de la industria han estat durant el 2012 els millors pagats, superant per primer cop a la història els del sector financer.

Davant de la conjuntura incerta que patim, el president d'ICSA, Ernesto Poveda, defensa la necessitat d'adaptar-se als temps que corren per no perdre competitivitat amb altres mercats.

L'èxit del canvi de model proposat per Poveda passa per aplicar sistemes de retribució adaptats a cada empresa. Aquests sistemes han de ser sostenibles i equitatius per aconseguir motivar tots els treballadors.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana