Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

ANIVERSARIO

Lo que hay que oir

ANIVERSARIO

125 años del nacimiento de Charles Chaplin

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Toxo i Méndez criden a la màxima participació a la vaga general

Mentre els partits polítics apuren les hores abans de l'inici de la campanya, avui han desembarcat a Barcelona els líders dels sindicats CCOO I UGT per demanar la màxima participació possible a l'eurovaga del 14 de novembre, que provocarà una aturada dels actes electorals. Què han dit Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez.

ROSA BRESCÓ   08-11-2012 - 16:53 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Toxo i Méndez criden a la màxima participació a la vaga general

Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i UGT, Cándido Méndez- (ACN)

Els líders estatals dels dos principals sindicats s'han bolcat en assegurar-se una participació rotunda a la vaga. Tant Toxo com Méndez diuen que la situació econòmica és insostenible i que el desencadenant de l'aturada son els pressupostos generals de l'estat, que segons Méndez son inútils per resoldre el problema de l'atur.

Toxo i Méndez creuen que la vaga del dia 14 tindrà un ampli seguiment. Segons el líder de Comissions, el clima d'indignació que es viu farà que la gent surti al carrer.

A l'assemblea sindical hi ha assistit socialista Pere Navarro, el republicà Oriol Junqueras i l'ecosocialista Joan Herrera. Els tres partits suspendran els actes de campanya el dia de la vaga.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana