Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

Acento Robinson

En directo

Acento Robinson

El lado humano del deporte de 11:00 a 12:00

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Toxo i Méndez criden a la màxima participació a la vaga general

Mentre els partits polítics apuren les hores abans de l'inici de la campanya, avui han desembarcat a Barcelona els líders dels sindicats CCOO I UGT per demanar la màxima participació possible a l'eurovaga del 14 de novembre, que provocarà una aturada dels actes electorals. Què han dit Ignacio Fernández Toxo i Cándido Méndez.

ROSA BRESCÓ   08-11-2012 - 16:53 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Toxo i Méndez criden a la màxima participació a la vaga general

Els secretaris generals de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, i UGT, Cándido Méndez- (ACN)

Els líders estatals dels dos principals sindicats s'han bolcat en assegurar-se una participació rotunda a la vaga. Tant Toxo com Méndez diuen que la situació econòmica és insostenible i que el desencadenant de l'aturada son els pressupostos generals de l'estat, que segons Méndez son inútils per resoldre el problema de l'atur.

Toxo i Méndez creuen que la vaga del dia 14 tindrà un ampli seguiment. Segons el líder de Comissions, el clima d'indignació que es viu farà que la gent surti al carrer.

A l'assemblea sindical hi ha assistit socialista Pere Navarro, el republicà Oriol Junqueras i l'ecosocialista Joan Herrera. Els tres partits suspendran els actes de campanya el dia de la vaga.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana