Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

CARRUSEL DEPORTIVO

Lo que hay que oir

CARRUSEL DEPORTIVO

Revive el momento en el que Iker levanta la Copa

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El TSJC designa quina sala decidirà sobre la imputació de Daniel Fernández

El Tribunal Superior de Justícia ha designat la sala que haurà de decidir si imputa o no el diputat i ex secretari d'organització socialista Daniel Fernández per la seva presumpta vinculació amb el Cas Mercuri

MONTSE RIART   18-02-2013 - 16:17 CET

Segons es desprèn d'una de les trucades recollides al sumari, Fernández va pressionar l'alcaldessa de Montcada perquè contractés un càrrec de confiança a l'Ajuntament a pesar que aquesta dona no havia superat el procés de selecció

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Serà la Sala Penal presidida per Joan Manel Abril qui decidirà sobre la imputació del fins fa poc número 2 del PSC. També en formaran part el president del Tribunal Superior de Justícia, Miguel Angel Gimeno i l'expresidenta, Maria Eugenia Alegret.

D'altra banda, el jutge del Cas Mercuri ha aclarit que va ser el propi alcalde de Sabadell, Manel Bustos, qui va renunciar a tornar a declarar davant seu, després d'haver-ho demanat.

Tot i així Bustos va presentar divendres passat nova documentació al jutjat. L'instructor ha prorrogat el secret de sumari que afecta la investigació principal del cas, si bé les ha aixecat d'altres assumptes més concrets, com ara el suposat tracte de favor del batlle al seu tiet, Melquíades Garrido, per la construcció d'unes naus d'Audi o l'aixecament de multes a alguns dels seus familiars.

Comentarios - 0

Webs de PRISA

cerrar ventana