El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

Sección cultural: Artistas en la Frontera Sur

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

La UGT vol que els Mossos facin inspeccions de treball els caps de setmana

La UGT proposarà a la Generalitat que dediqui un contingent dels Mossos d'Esquadra a fer inspeccions de treball els caps de setmana. El sindicat sospita que les contractacions irregulars han augmentat al sector de l'hostaleria i vol més controls

SERGI LÓPEZ   19-02-2013 - 13:57 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

El líder de la UGT, Josep María Álvarez, considera necessari obrir el debat de les contractacions irregulars al sector de l'hostaleria i restauració que, segons el sindicat, pot arribar al 30 o 40 per cent en determinades èpoques de l'any.

Per això, considerant que durant els caps de setmana no hi ha inspectors de treball, Álvarez proposa formar els Mossos i policies locals perquè facin aquestes tasques d'inspecció: "Crec que aquest podria ser un element dissuasori importantíssim pèrquè els que fan frau, que per cert no traslladen al preu del producte, sàpiguen que estan vigilats i per tant no continuïn cometent aquestes faltes"

Álvarez proposa que els agents puguin comprovar durant els caps de setmana si els treballadors que ha als establiments d'hostaleria i restauració són els que realment estan donats d'alta a la seguretat social. En cas de frau, segons UGT, els agents haurien de passar l'informe a la inspecció de treball.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana