El Larguero

Escucha El Larguero en directo

El Larguero

PUNTO SER PARTIDO

Lo que hay que oir

PUNTO SER PARTIDO

¿Por qué se elige a Gala León como seleccionadora?

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

22 detinguts per incidents

Els incidents van saldar-se amb una trentena de persones ferides, de les quals 12 són Mossos. Durant tota la jornada la policia va fer 22 detencions

CADENA SER   15-11-2012 - 11:26 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Incidents durant la vaga del 14N

Desperfectes als voltants del Palau de la Música provocats pels aldarulls posteriors a la manifestació en motiu de la vaga general, a la Via Laietana de Barcelona- (ACN)

A Barcelona, hi havia una manifestació alternativa, a la mateixa hora que l'oficial, convocada pels sindicats minoritaris. Al final d'aquesta marxa, sí que va haver-hi alguns incidents. Va ser a l'altura de la Plaça de la Catedral, quan diversos centenars de persones es van enfrontar amb la policia.

Els Mossos d'Esquadra van haver de carregar, provocant les habituals escenes de corredisses, cops, detencions i un reguitzell de danys materials, entre els quals a la façana del Palau de la Música, escombraries crenades i jardineres bolcades. Dos cotxes de la Policia Nacional, aparcats al costat de la Prefectura de Via Laietana, van acabar completament calcinats.

Els incidents van saldar-se amb una trentena de persones ferides, de les quals 12 són mossos. Durant tota la jornada la policia va fer 22 detencions.

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana