La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Admesa a tràmit la denúncia de Sánchez-Camacho per espionatge

El jutjat de primera instància 21 de Barcelona també ha imposat la prohibició que es publiqui la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Pujol Ferrusola

AGÈNCIES   18-02-2013 - 13:18 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Admesa a tràmit la denúncia de Sánchez-Camacho per espionatge

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho- (ACN)

El jutjat de primera instància 21 de Barcelona ha admès a tràmit la demanda de la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, arran del presumpte espionatge a què va ser sotmesa, i demanarà a l'agència de detectius Método 3 que lliuri el seu llibre de registre.

A més, el jutjat ha acceptat l'altra mesura cautelar sol · licitada per Camacho, de manera que prohibirà difondre el contingut de la conversa que ella va mantenir el 2010 amb Maria Victoria Álvarez, l'exparella de Jordi Pujol i Ferrusola, al restaurant La Camarga de Barcelona .

A més, el jutge també ha acceptat com a mesura cautelar instar "Mètode 3" perquè lliuri a la policia el llibre de registres per determinar qui va encarregar les escoltes.

La presidenta del PP català va presentar aquest dimecres una demanda civil al jutjat i una denúncia davant la policia després de saber que la seva trobada amb l'exnòvia del fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol havia estat gravada.

Webs de PRISA

cerrar ventana