Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

HORA 25

Lo que hay que oir

HORA 25

El resumen de toda la actualidad y la tertulia

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Admesa a tràmit la denúncia de Sánchez-Camacho per espionatge

El jutjat de primera instància 21 de Barcelona també ha imposat la prohibició que es publiqui la conversa entre Sánchez-Camacho i l'exparella de Pujol Ferrusola

AGÈNCIES   18-02-2013 - 13:18 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Admesa a tràmit la denúncia de Sánchez-Camacho per espionatge

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho- (ACN)

El jutjat de primera instància 21 de Barcelona ha admès a tràmit la demanda de la líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, arran del presumpte espionatge a què va ser sotmesa, i demanarà a l'agència de detectius Método 3 que lliuri el seu llibre de registre.

A més, el jutjat ha acceptat l'altra mesura cautelar sol · licitada per Camacho, de manera que prohibirà difondre el contingut de la conversa que ella va mantenir el 2010 amb Maria Victoria Álvarez, l'exparella de Jordi Pujol i Ferrusola, al restaurant La Camarga de Barcelona .

A més, el jutge també ha acceptat com a mesura cautelar instar "Mètode 3" perquè lliuri a la policia el llibre de registres per determinar qui va encarregar les escoltes.

La presidenta del PP català va presentar aquest dimecres una demanda civil al jutjat i una denúncia davant la policia després de saber que la seva trobada amb l'exnòvia del fill de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol havia estat gravada.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana