Matinal SER

Escucha Matinal SER en directo

Matinal SER

LA SCRIPT

Lo que hay que oir

LA SCRIPT

Robert Downey Jr. quiere cambiar de traje

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Anticorrupció pregunta si Jordi Pujol Ferrusola es va acollir a l'amnistia fiscal i si té comptes a l'estranger

L'escrit de la fiscalia està ja en mans del jutge i és conseqüència de la declaració de l'ex parella del fill de Jordi Pujol

MIGUEL ÁNGEL CAMPOS   31-01-2013 - 17:15 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Es tracta d' un pas més en el cas dels suposats comptes a l'estranger de la família Pujol Ferrusola. Anticorrupció vol saber si un dels fills de l'expresident tenia diners fora del país i si l'ha regularitzat.

El fiscal ha presentat un escrit Al jutge Pablo Ruz on es demana que sol.liciti a l'Agència Tributària un informe sobre si Jordi Pujol Ferrusola s'ha acollit a l'amnistia fiscal i que faciliti qualsevol informació que tingui sobre rendes que hagi obtingut a l'estranger, bé com a persona física o mitjançant una empresa.

L'actuació d'anticorrupció es produeix com a conseqüència de la declaració de Maria Victòria Àlvarez, l'exparella de Jordi Pujol fill, qui va afirmar que el va veure portar grans quantitats de diner en bitllets de 500 euros a Andorra, que tenia negocis a l'Argentina i Mèxic, i que va mantenir contactes amb una persona que blanquejava diners en les illes del Canal.

Jordi Pujol Ferrusola (dreta) en una foto d'arxiu de l'any 2006

Webs de PRISA

cerrar ventana