SER Deportivos

Escucha SER Deportivos en directo

SER Deportivos

RAJOY

Lo que hay que oir

RAJOY

"Es el mejor dato de destrucción de desempleo"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Antoni Balmón: "confio totalment en els 5 diputats, però no sé què passarà a la propera votació"

El secretari d'acció política del PSC adverteix als crítics que "quan un trenca el consens té la responsabilitat de reconduir la situació per trobar-ne un de nou" i reconeix que a l'executiva dels socialistes es va parlar "clar i dur"

CADENA SER   29-01-2013 - 13:02 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Antoni Balmón: "confio totalment en els 5 diputats, però no sé què passarà a la propera votació"

El secretari d'acció política del PSC, Antoni Balmón, als estudis de Ràdio Barcelona- (XAVIER SÁNCHEZ)

Antoni Balmón, en una entrevista a L'Hora L, ha apuntat que "les crisis no es tanquen mai. Les crisis s'intenten reconduir i entendre perquè s'han provocat i generar noves respostes davant el que s'ha trencat per trobar un nou punt de partida"

Balmón diu que se'n refia totalment dels 5 diputats díscols, però també accepta que no sap el que passarà a la propera votació d'aquest estil i adverteix que "quan un trenca el consens té la responsabilitat de reconduir per trobar un nou consens. El reconeixement de la pluralitat està més que demostrat a casa nostra."

El secretari d'acció social del PSC creu que no hi ha risc de ruptura al partit, però llença un missatge clar als crítics: "quan vols compartir un camí has d'acceptar unes regles. Qui ha perdut accepta que qui ha guanyat té la responsabilitat de governar. Tots hem d'aprendre del que ha passat i que tothom ho faci de forma constructiva. Uns i altres"

També ha estat molt gràfic pel que fa al que està patint el partit: "La crisi més important del PSC? Què va! Va haver-hi la LOAPA, la OTAN..."

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana