Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PUNTO SER PARTIDO

Lo que hay que oir

PUNTO SER PARTIDO

"Llevo muchos antibióticos y dolor de estómago"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Antoni Balmón: "confio totalment en els 5 diputats, però no sé què passarà a la propera votació"

El secretari d'acció política del PSC adverteix als crítics que "quan un trenca el consens té la responsabilitat de reconduir la situació per trobar-ne un de nou" i reconeix que a l'executiva dels socialistes es va parlar "clar i dur"

CADENA SER   29-01-2013 - 13:02 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Antoni Balmón: "confio totalment en els 5 diputats, però no sé què passarà a la propera votació"

El secretari d'acció política del PSC, Antoni Balmón, als estudis de Ràdio Barcelona- (XAVIER SÁNCHEZ)

Antoni Balmón, en una entrevista a L'Hora L, ha apuntat que "les crisis no es tanquen mai. Les crisis s'intenten reconduir i entendre perquè s'han provocat i generar noves respostes davant el que s'ha trencat per trobar un nou punt de partida"

Balmón diu que se'n refia totalment dels 5 diputats díscols, però també accepta que no sap el que passarà a la propera votació d'aquest estil i adverteix que "quan un trenca el consens té la responsabilitat de reconduir per trobar un nou consens. El reconeixement de la pluralitat està més que demostrat a casa nostra."

El secretari d'acció social del PSC creu que no hi ha risc de ruptura al partit, però llença un missatge clar als crítics: "quan vols compartir un camí has d'acceptar unes regles. Qui ha perdut accepta que qui ha guanyat té la responsabilitat de governar. Tots hem d'aprendre del que ha passat i que tothom ho faci de forma constructiva. Uns i altres"

També ha estat molt gràfic pel que fa al que està patint el partit: "La crisi més important del PSC? Què va! Va haver-hi la LOAPA, la OTAN..."

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana