Hora 14 Fin de Semana

Escucha Hora 14 Fin de Semana en directo

Hora 14 Fin de Semana

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Bustos vol tornar ja

L'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, assegura que vol tornar a l'alcaldia, fins i tot abans que s'esgoti el període de renúncia temporal

MONTSE RIART   24-01-2013 - 13:06 CET

En una entrevista a la Cadena SER, el batlle s'ha presentat com una víctima de les suposades pràctiques irregulars de l'exregidor PP, Jordi Soriano. Diu que el cas no arribarà a judici però que si el condemnessin dimitiria.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Manel Bustos a l'Hora L

L'alcalde de Sabadell, Manel Bustos, als estudis de Ràdio Barcelona- (XAVIER SÁNCHEZ)

Bustos ha explicat a la SER que ha encarregat un informe al secretari municipal sobre els dubtes que ha generat entre els partits de l'oposició el decret de pròrroga de la seva renuncia temporal. L'alcalde de Sabadell ha dit que té ganes de tornar i assegura que fins i tot podria no esgotar el termini d'aquesta renúncia que acaba el 7 de febrer.

El sumari recull diverses trucades entre Bustos i l'exregidor del PP Jordi Soriano a qui els investigadors consideren el cervell de la suposada trama de corrupció. En una d'elles, Soriano li reconeix que alguna vegada pot haver entrat en afers on no hauria d'haver entrat. De la conversa es desprèn un alt nivell de confiança entre tots dos. Per exemple, l'alcalde li recrimina a Soriano que li hagi explicat això per carta assegurant-li que sempre que li ha demanat s'han vist.

Bustos s'ha presentat com una víctima de Soriano de qui ha dit que tenia dos cares. L'alcalde espera que el cas no arribi a judici i que pugui demostrar la seva innocència però assegura que en cas que el condemnessin marxaria: "si tinc una sentència de culpabilitat no esperaré que em demanin que marxi."

Bustos ha explicat que la seva renúncia seria només en cas que se'l condemnés, no per anar a judici i ha tornat a posar la mà al foc per tot els membres de l'equip de govern i també pel seu oncle, Melquíades Garrido, de qui ha assegurat que mai ha afavorit en cap contractació.

Comentarios - 1

Página 1 de 1

  • 1

    Pere García 24-01-2013 21:18:13h

    Este hombre necesita ayuda psicológica. Esta reprobado junto con el resto de imputados, el levantamiento de una parte del secreto del sumario lo pone en una muy mala situación y demuestra que nos está mintiendo. Simplemente a este elemento hay que decirle BUSTOS VETE YA, y deja que la ciudad respire otros aires que no sean los de la corrupción.

Página 1 de 1

Webs de PRISA

cerrar ventana