Hablar por hablar

Escucha Hablar por hablar en directo

Hablar por hablar

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Camacho afirma que era l'exparella del fill de Pujol qui l'havia de denunciar

La presidenta del PP a Catalunya reconeix que el 2010 es va reunir amb Victòria Àlvarez. Alicia Sánchez Camacho, anuncia accions judicials contra els responsables de les escoltes del dinar

GEMMA TORRENTS   11-02-2013 - 15:25 CET

Avui dos diaris suggereixen que el PSC va contractar uns detectius per espiar aquesta cita. Els socialistes ho neguen tot.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
La presidenta del PPC, Alicia Sánchez Camacho

- (ACN)

La presidenta del Partit Popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, reconeix que es va reunir amb l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Àlvarez, i anuncia accions legals contra els responsables de l'enregistrament.

Preguntada sobre perquè no va denunciar en el seu moment les pressumptes irregularitats que li acabava d'explicar durant el dinar l'exparella del fill de Pujol explica que "la informació, tal i com se'm presenta, era dispersa i jo no coneixia la seva exactitud, només la declaración d'aquesta persona i nono sóc qui ha de denunciar. Jo no puc denunciar en nom de ningú"

El PSC nega haver encarregat escoltes, tal i con publica avui el diari EL MUNDO i asegura que no té cap contracte amb l'empresa de detectius que va fer aquesta feina. El portaveu, Jaume Collboni, es mostrava categòric: "Mai hem tingut com a partit relacions contractuals amb l'empresa esmentada. Efectivament el PSC té relacions contractuals amb empreses de seguretat però les té per la custòdia de les seves seus i per motiu de seguretat dels seus dirigents i les seves comunicacions."

Segons Collboni, ha estat Pere Navarro qui ha ordenat revisar els contractes un per un.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana