Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

MONTORO

Lo que hay que oir

MONTORO

"No podemos descartar que se haya cometido delito"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Camacho nega estar al corrent de les gravacions

La presidenta del PP de Catalunya insisteix que és falsa la seva implicació en l'espionatge i amenaça de nou amb querellar-se contra tot aquell que digui que "col.laborar" amb les gravacions

GEMMA TORRENTS   19-02-2013 - 13:09 CET

Alícia Sánchez-Camacho surt al pas de la declaració davant la policia d'un dels empleats de l'agència, que ha assegurat que la dirigent del PP sabia que l'anaven a gravar

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha emès un comunicat defensant davant la declaració d'un dels treballadors de Método 3 detingut en la investigació sobre la presumpta xarxa d'espionatge a Catalunya.

La popular ha negat ser "coneixedora de la gravació il · legal de la seva conversa" amb l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola. "Aquest fet és rotundament fals", diu, afegint que "Alicia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3".

Igualment, la líder del PPC alerta que "es presentaran querelles per injúries i calúmnies contra qualsevol persona que afirmi que va ser coneixedora o col.laboradora de les gravacions il · legals de les quals va ser víctima".

Comentarios - 0

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana