La Ventana

Escucha La Ventana en directo

La Ventana

WHOOPI GOLDBERG

Lo que hay que oir

WHOOPI GOLDBERG

"Interpreté al E.T. negro ante Steven Spielberg, y aplaudió"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Camacho nega estar al corrent de les gravacions

La presidenta del PP de Catalunya insisteix que és falsa la seva implicació en l'espionatge i amenaça de nou amb querellar-se contra tot aquell que digui que "col.laborar" amb les gravacions

GEMMA TORRENTS   19-02-2013 - 13:09 CET

Alícia Sánchez-Camacho surt al pas de la declaració davant la policia d'un dels empleats de l'agència, que ha assegurat que la dirigent del PP sabia que l'anaven a gravar

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha emès un comunicat defensant davant la declaració d'un dels treballadors de Método 3 detingut en la investigació sobre la presumpta xarxa d'espionatge a Catalunya.

La popular ha negat ser "coneixedora de la gravació il · legal de la seva conversa" amb l'ex parella de Jordi Pujol Ferrusola. "Aquest fet és rotundament fals", diu, afegint que "Alicia Sánchez-Camacho no coneix cap persona vinculada a l'empresa Método 3".

Igualment, la líder del PPC alerta que "es presentaran querelles per injúries i calúmnies contra qualsevol persona que afirmi que va ser coneixedora o col.laboradora de les gravacions il · legals de les quals va ser víctima".

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho

Webs de PRISA

cerrar ventana