Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

Acento Robinson

Proximamente

Acento Robinson

El lado humano del deporte de 11:00 a 12:00

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Chacón nega que la seva actitud respongui a una estratègia per liderar el PSOE

L'exministra insisteix en la defensa d'un projecte d'unitat: ''Cada vegada és més imprescindible un socialisme unit perquè cada vegada és més imprescindible que Catalunya i Espanya segueixin unides''

CADENA SER   27-02-2013 - 09:43 CET

Carme Chacón, en una entrevista a "Hoy por Hoy" ha defensat que es va presentar a les passades eleccions catalanes'' amb un programa electoral d'entesa de Catalunya amb Espanya''. '' Un programa electoral en què crec fermament'', ha dit. De fet, Chacón ha basat en aquest argument l'explicació de la seva abstenció en la votació de la proposta sobre el dret a decidir.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

'' No vaig voler donar-los suport'', ha assenyalat l'exministra. '' No vaig voler donar suport a un procés de secessió, de ruptura de Catalunya sí o sí amb Espanya''. Però encara que no va recolzar la moció, la rival d'Alfredo Pérez Rubalcaba en les últimes primàries per liderar el PSOE tampoc va votar que no. '' Simplement no els vaig recolzar'', ha tancat. '' Crec que és possible aquest enteniment i, per tant, no vaig a donar suport cap resolució d'aquests partits'' que vagi en contra d'ell.

El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ja va dir aquest dimarts a La Ventana, poques hores abans de la reunió del grup parlamentari socialista de la Cambra Baixa prèvia a la votació, que no comparteix la decisió de Chacón de votar en contra del dret a decidir i que la seva continuïtat l'ha de valorar ella mateixa.

Sobre aquesta decisió la diputada socialista simplement ha dit que és'' militant del PSC'' i que'' el PSC i el PSOE han de seguir caminant junts''. '' Hem de fer més esforços que mai perquè segueixi funcionant'', ha apuntat. '' El projecte socialista ha de caminar unit i sé que el treball de Pere Navarro i Alfredo Pérez Rubalcaba anirà per aquí''.

Carme Chacón ha negat ''rotundament'' que la seva postura formi part d'una estratègia per tornar a intentar liderar el PSOE. '' En el que va passar ahir és una anècdota'', ha assenyalat. '' Carme Chacón està fora de tot això''.

L'exministra de Defensa i diputada socialista, Carme Chacón

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana