Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

PRETÉRITO IMPERFECTO

Lo que hay que oir

PRETÉRITO IMPERFECTO

El fin del mundo de William Miller

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Clam multitudinari contra les retallades

El centre de Barcelona va ser ocupat per milers de persones (un milió, segons els sindicats; 110.000, segons la Guàrdia Urbana). La manifestació va haver de convertir-se en una concentració perquè, de tanta gent que hi havia, no aconseguia avançar

CADENA SER   15-11-2012 - 11:02 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Clam multitudinari contra les retallades

Aspecte de la manifestació amb motiu de la vaga general del 14-N- (ACN)

El perfil dels assistents era molt heterogeni: hi havia pensionistes, i adolescents; personal docent, sanitari, aturats, mestresses de casa, professionals pel seu compte. Va ser una autèntica demostració de força al carrer.

A l'hora que començava la manifestació, a les 6 de la tarda, la calçada central del Passeig de Gràcia estava plena de gom a gom. La capçalera no es va poder moure, i els sindicats van optar per llegir els seus comunicats en aquest punt. Consignes contra les retallades dels Governs de Mas i Rajoy, contra els desnonaments i contra la pèrdua de l'estat del benestar, presidides pels lemes '"Tenim solucions! Que no ens prenguin el futur!"

La concentració és va dissoldre de forma pacífica tan bon punt es va fer lectura dels manifestos. A la resta de capitals catalanes, les manifestacions van ser també massives. A Tarragona van sortir al carrer unes 20.000 persones; a Girona, més de 13.000 i a Lleida unes 6.500.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana