Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

VÍDEO EN DIRECTO

En directo

VÍDEO EN DIRECTO

Entrevista a Marta Sánchez de 11:30 a 12:00

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

El colpista Tejero denuncia Mas

Demana al Rei, a Rajoy i a la cúpula militar que posin punt i final "a aquesta lacra". Denuncia a Mas per "conspiració per a la sedició"

ACN   22-11-2012 - 11:37 CET

L'extinent coronel de la Guàrdia Civil i condemnat pel cop d'Estat del 23-F Antonio Tejero anuncia aquest dijous en una carta al diari 'Melilla Hoy' que ha presentat una denúncia davant la Fiscalia General de l'Estat contra el president de la Generalitat, a qui bateja com "Arturo" Mas, "per les seves contínues i reiterades pretensions secessionistes d'una part important d'Espanya com és el Principat de Catalunya, que és Espanya des dels primers moments d'aconseguir-se la Unitat de la Patria". Tejero demana al Rei, al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, i a la cúpula militar, que posin punt i final a "aquesta lacra".

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Tejero, que fins i tot aporta el número del registre de la denúncia, afirma que va presentar l'escrit el 20 de novembre davant perquè "ni el rei, ni el president del govern ni els tribunals de Justícia ni l'Exèrcit han adoptat cap mesura per posar punt i final a aquest contuberni format per Arturo Mas i part dels catalans" que "han estat enverinats en la seva etapa educativa". L'extinent coronel denuncia a Mas per "provocació, conspiració i proposició per a la sedició" i afirma que tan el president de la Generalitat com l'expresident Pujol o el portaveu de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, són "pecadors".

Webs de PRISA

cerrar ventana