Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

CARME FORCADELL

Lo que hay que oir

CARME FORCADELL

"Queremos compromiso de elecciones antes del 9-N"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Convocades les primeres grans protestes contra la reforma educativa del PP

Dilluns vinent, dia dels drets humans, la plataforma SOM Escola convoca una concentració a dos quarts de set de la tarda, a la plaça Sant Jaume en defensa de la immersió lingüística a Catalunya

SOLEDAD DOMÍNGUEZ   05-12-2012 - 13:36 CET

A més la plataforma que aglutina una trentena d'entitats educatives i en defensa de la llengua demana a les escoles que dilluns pengin en un lloc visible pancartes i cartells amb el lema "Per un país de tots, l'escola en català" i que a la sortida de classe facin petits actes reivindicatius amb pares, alumnes i famílies.

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Convocades les primeres grans protestes contra la reforma educativa del PP

- (ACN)

Dijous, el Moviment Unitari de la Comunitat Educativa (MUCE) ha convocat una manifestació que sortirà a les sis de la plaça universitat. Una protesta per rebutjar l'agressió al català que contempla la llei i també el fet que dibuixi una escola clarament segregadora.

Les entitats que conformen el MUCE diuen que per "millorar la qualitat educativa no és necessària una nova llei" i que aquesta "és un pretext partidista en moments de crisi per imposar un model educatiu mercantilista, elitista i competitiu."

Els convocants exigeixen la retirada del projecte de llei del PP, la dimissió del ministre Wert i que en els propers pressupostos tant de l'Estat com de la Generalitat es prioritzi l'educació pública.

Sindicats, associacions d'alumnes, pares i mares i moviments de renovació pedagògica demanen també a les escoles que facin sentir la seva veu durant tota la jornada de dijous organitzant actes de protesta com ara xiulades o cassolades al voltant de les escoles.

Aquesta segona jornada de protesta no es farà només a Catalunya sinó que s'emmarca dins d'una jornada de lluita per l'ensenyament convocada a tot l'Estat, "en defensa de l'educació pública i contra la LOMCE i les retallades."

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana