Hoy por hoy

Escucha Hoy por hoy en directo

Hoy por hoy

DIARIO HOY POR HOY

Lo que hay que oir

DIARIO HOY POR HOY

"En Francia ganaría casi el doble en el mismo trabajo"

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Demanda d'assetjament contra el president de la Diputació de Girona

La fins fa poc presidenta d'Unió Democràtica a Salt, i assessora d'aquest partit a la diputació de Girona, Minerva Amador, ha presentat finalment la denúncia per assetjament sexual contra Jaume Torramadé, el president d'Unió a la demarcació de Girona, alcalde de Salt i president de la Diputació

CARME MARTÍNEZ   25-11-2012 - 14:35 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

La denúncia de Minerva Amador arriba una setmana després que Torramadé la denunciés a ella per un presumpte delicte d'extorsió. Segons Torramadé, Amador li demanava 50.000 euros a canvi de no denunciar-lo per assetjament. El que ha acabat als jutjats és el que va passar en un sopar que es va fer a Girona, la nit de l'inici d'aquesta campanya electoral.

L'endemà d'aquest sopar, Amador va denunciar els fets a diferents càrrecs d'Unió Democràtica i va enviar un correu a tota la militància de Girona anunciant que deixava la seva feina. Els dies següents Amador, càrrecs d'Unió Democràtica i un alt funcionari de la Diputació, van mantenir diferents reunions, per intentar arribar a un acord extrajudicial, pel qual Amador percebria 50 mil euros en principi com a compensació pels dos anys i mig de contracte que li quedaven a la Diputació.

Però abans que es firmés aquest document Jaume Torramadé va presentar una denúncia davant dels mossos contra Amador en considerar que ell no la va assetjar i que ara l'intenta extorquir. I Amador, ha presentat després la denúncia per assetjament sexual.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana