SER Consumidor

Escucha SER Consumidor en directo

SER Consumidor

A VIVIR...

Lo que hay que oir

A VIVIR...

La redacción de la SER a vista de drone

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Duran nega amb contundència que Unió estigui al darrera de cap cas d'espionatge

Homs demana que la investigació sobre les escoltes sigui "diligent i urgent" i arribi "fins al final". Duran assegura que ni ell ni cap altre membre de la direcció d'Unió t ha encarregat mai espiar ningú

POL FORADADA   15-02-2013 - 14:06 CET

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar

Duran i Lleida diu que no se sent ni s'ha sentit espiat, tret d'una vegada, fa més de 20 anys, per un cas de punxades de telèfons que ja va sortir a la llum. Sobre l'actual presumpta xarxa d'espionatge, assegura que ni ell ni la direcció d'Unió ha encarregat mai seguir a ningú.

Ho diu de forma contundent, però amb un punt de prudència recordant el cas Pallerols: "jo no tinc coneixement. Fa quatre dies que hi hagut una sentència sobre una determinada qüestió de la que no en tenia coneixement. Per tant, si fa anys algú hagués tdeterminar contractar una agència de detectius per seguir-me a mi, no ho sé. Pel que fa a la direcció d'Unió Democràtica i al partit, mai, mai, mai ha contractat cap detectiu"

També ha parlat d'espionatge el conseller de la Presidència, Francesc Homs, qui no ha arribat a relacionar-ho directament amb el procés sobiranista però sí ha apuntat que hi ha coses estranyes: "A la pregunta de si tot això va lligat o no al procés sobiranista, no li sabria contestar amb precisió, però sí observo que ens els últims mesos han passat coses estranyes. I que hi ha qui està aprofitant determinades situacions per portar l'aigua al seu molí, aquesta impresió hi és i la tenim"

Només ens faltava un cas d'espionatge polític, afegeix Homs, que sí que demana a policia i fiscal la màxima diligència i que s'arribi fins el fons.

Josep Antoni Duran i Lleida, als estudis de Ràdio Barcelona

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana