Carrusel deportivo

Escucha Carrusel deportivo en directo

Carrusel deportivo

Hora 25

En directo

Hora 25

'Hora 25' es el programa informativo de referencia en la radio española en la franja nocturna. Se ofrece a los oyentes la información más completa y solvente, las opiniones más sólidas y plurales, y los debates más calientes. Todo ello dispuesto y presentado con cercanía y hasta con humor. Una de las principales apuestas es la de su tertulia, con acreditadas voces del periodismo español que debaten cada noche sobre las cuestiones más candentes de la jornada. de 20:00 a 23:59

Alicante puerto de salida vuelta al mundo a vela

SER Catalunya

En directo

Duran: "No tinc per què dimitir. Són fets que van passar al marge d'Unió"

El líder d'Unió democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, diu ara que els diners provinents de subvencions que exidirigents del partit van desviar van anar a parar a la butxaca d'una sola persona, que podia ser un dels condemnats, Vicenç Gavaldà, exsecretari d'organització

CADENA SER   16-01-2013 - 11:03 CET

Aquesta nova versió xoca amb la que va donar el mateix Duran i la portaveu del partit quan va esclatar l'escàndol, i el que diu l'acord que ha tancat el cas: que al partit hi van arribar diners, i que està demostrat que van servir per pagar material d'oficina

Votar
Sin interés Poco interesante De interés Muy interesante Imprescindible
Imprimir
Enviar
Duran: "No tinc per què dimitir. Són fets que van passar al marge d'Unió"

Josep Antoni Duran i Lleida, als estudis de Ràdio Barcelona- (JAVIER CARRERA)

El president del Comitè de Govern d'Unió Democràtica, Josep Antoni Duran i Lleida, ha sortit finalment a donar explicacions sobre el cas Pallerols i ho ha fet assegurant que no dimitirà.

Duran afirma que "no hi ha hagut finançament irregular del partit i que ell no se sent responsable i, per tant, no tinc per què dimitir".

El líder d'Unió ha subratllat que els diners no eren per al partit i que els fets van passar al marge del partit, com diu el fiscal.

Tot i que encara no hi ha sentència, Duran i Lleida destaca que Unió Democràtica no ha estat mai imputada ni se l'ha acusat de res: "una persona en el seu dia va rebre unes quantitats a canvi d'uns cursos de formació ocupacional que no es van fer. Els diners no eren per al partit, no sé per a quí, per no per al partit "

Duran també ha defensat la presumpció d'innocència per a Jordi Pujol Ferrusola, i ha recordat que CiU no s'ha pronunciat mai sobre això, sinó només sobre les acusacions que els Presidents Pujol i Mas tenien comptes a Suïssa.

Pel que fa al moment polític actual, el líder d'Unió ha indicat que "la consulta sobiranista es farà si hi ha un marc legal que ho permeti" i ha apuntat que una possibilitat és aconseguir una llei catalana que doni cobertura al procés i que no sigui recorreguda pel govern espanyol.

Duran ha negat que el govern català estigui en mans d'Esquerra Republicana amb l'argument que el que hi ha és un document amb uns objectius de legislatura.

I pel que fa a les relacions amb Madrid, reconeix que en els últims temps les negociacions amb Madrid no donen resultats positius i ha posat com a exemple el recurs contra l'euro per recepta.

Comentarios - 0

AUDIOS

Webs de PRISA

cerrar ventana